Aamulla otettiin pikkupyorahdykset lahikaduilla ja kulautettiin kuubalaiset kolat kurkkuumme ja sitten suuntasimme reilun neljan tunnin bussimatkan paahan Cienfuegosiin, joka on kuulemma Kuuban "Pariisi". Se, pitaako tama paikkansa, selviaa huomenna, kun lahdemme dallaileen katuja.

Majapaikan loytaminen kavi melko helposti, silla emme ehtineet edes bussista ulos, kun Isidro oli kauppaamassa kotiansa meille. Tottahan toki otimme tarjouksen vastaan kun herra I kantoi toisen rinkkamme iltapaivan helteessa ja hommasi naapurista Maijalle oman patjan lattialle.

Hintataso on hieman eri kuin Havannassa, jossa maksoimme kotimajoituksesta n. 25 euroa, taalla hieman vaatimattomammissa oloissa maksamme yosta n. 10 euroa. Myos kaikki muu, kuten kotiateriat ovat halvempia, eika taalla tuhlaannu rahaa takseihinkaan.

Maija hurmaa taalla kaikki yli 50-vuotiaat ja lahes kaikki alle 50-vuotiaat. Vastaantulevat ihmiset paivittelevat Maijan sopoytta, kutittelevat ja laappivat seka ottavat syliin koko ajan. Tata todennakoisesti tulee jatkumaan koko reissun ajan, joten lopetamme asiasta raportoimisen tahan.

Kuvia tahan blogiin tulee heti kun muistamme ottaa kamerapiuhan mukaan kun tulemme nettiin...