Maija fiilistelee tulevaa reissua

 

Kuuba kutsuu!

Rinkat pakattu ja kello ei ole edes yhtätoista, ruhtinaalliset viisi tuntia ehditään nukkumaan ennen kuin volvokyyti starttaa Kaistisenkadulta kohti Helsinki-Vantaata. Ja kaikille teille huolehtivaisille: kyllä, on imodiumia, on särkylääkettä,  on suppoja, on allergialääkettä, on monia eri rasvoja jaa jaa jaa jaa jaa hirrveesti käteistä mukana. (väsymyksen ja jännityksen aiheuttama hepuli alkaa iskemään päälle). Lähdössä myös henkilöiden lisäksi kaksi rinkkaa, yksi lapsenkantorinkka (kompaktisti kiinni isossa rinkassa), kaksi pikkureppua ja rattaat. 

Huomisesta 13 tuntia vieteään siis lentokoneessa ja toivomme, että rinkkamme saapuvat samalla koneella Havannaan. Matkasuunnitelmamme on selkeä: pari ensimmäistä yötä Havannassa ja sen jälkeen bussilla johonkin. Tavoitteena olisi löytää ainakin yksi paratiisimainen vesiputous ja kaksi manaattia. Lisäksi Maija haluaa ratsastaa delfiinillä, Jussi polttaa metrisen sikarin ja Elina ottaa rumputunnin.

Vamos a la playa, o o o o o...

 ps. Voipi olla, että tämä blogi oli sitten tässä. Kuulimme nimittäin juuri, että nettiin pääsy Kuubassa voi olla hieman hankalahkoa ;)